Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.04.2016 18:06 - Марко Пицути - "Скритите манипулации" 4
Автор: petkodox Категория: Други   
Прочетен: 311 Коментари: 0 Гласове:
1



 Царят решително се противопоставя на частната Руска централна банка, управляван адиректно от финансовата олигархия, и тогава силните решават да свалят неговия режим. Руската революция е финансирана от Уолстрийт и идеалите за социална справедливост на т. нар. пролетариат представляват само претекст, за да бъде наложена диктатура в тоталитарна държава, управлявана от подставени лица на финансовия елит.
      
През 1987 г. масонът Михаил Горбачов започва раз­рушаването на комунистическия режим на Съветския съюз под претекста за насърчаване на процеса на демократизация - либерализация, която с годините трябва да доведе до реализирането на Новия Световен Ред, управляван директно от банкерите.
       
На практика цялата зараждаща се съветска върхушка е избирана, подготвяна и финансирана от скритата ръка на масонството с парите на големите сили. Дори и кръвожадният Йосиф Сталин, революционерът Александър Керенски и известният комунистически идеолог Карл Маркс (чието рождено име е Мозес Мордехай Леви) са били тайно свързани с Братството. Освен това, както е видно от изображенията, които присъстват в картината на Ложата за започването на степента на Чирак, същите символи на сърп и чук - официалната емблема на Болшевишката революция, са масонски символи, както и не по-малко известната червена петолъчка, използвана за представяне на съветския режим.
        
В крайна сметка Ленин и всички останали агитатори на революцията, които са били финансирани от силните на деня, не спазват обещанията, дадени на пролетариата и работническата класа, предавайки командването на привилегированата буржоазна класа. Реалният социали­зъм би трябвало да премахне причините за мизерията на хората и неограничената власт, концентрирана в ръцете на малцина, а в същност се случва точно обратното. Веднага, в момента на приключването на революцията, Ленин и Троцки прекратяват дейността на всички независими работнически организации, поставяйки ги извън закона. Дори създават мощен инструмент за контрол върху населението - КГБ, чрез който обричат руския народ на ново робство. Ленин успява да постави разделение между управляващата класа и останалата част от населението, лишавайки го от всякаква възможност да изрази своето политическо несъгласие.
       
Годините на пропаганда на фалшивите причини за войната са подтикнали народите да виждат навсякъде опасност от нови световни конфликти или външни заплахи. Така държавите, вместо да потърсят начин да сложат спирачка на неограничената власт на международния финансов елит, се обединяват в два големи противоположни съюза - НАТО (1949г.) и Варшавския договор (1955 г.), оставяйки на силите възможността да управляват и двата отвътре.
       
Така наречената перестройка, инициирана от Гор­бачов и в последствие приключена от Борис Елцин, е предоставила всичките публични ресурси на бившия Съветски съюз в ръцете на вече споменатия картел от частни спекуланти, които закупуват всичко на супер изгодни цени. Става въпрос за нелоялна и дивашка разпродажба на обществени блага, която довежда населението до крайна бедност и мизерия, до степен да започнат да скърбят за диктатурата на комунистическата партия.
        
Без конкретна заплаха от страна на Съветския блок глобалистите са щели да спомогнат отново да се появи разделението между нациите в края на процеса на глобализацията. Затова и революционната технология на микрочипа, родена в Силиконовата долина в Калифорния, е трябвало да бъде експортирана в Съветския съюз, както и всички други знания на американците, придобити във военната сфера.



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: petkodox
Категория: История
Прочетен: 234608
Постинги: 116
Коментари: 122
Гласове: 380
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930